Over mij

Ik heb een loopbaan uitgerold als arbeidsmarktexpert. Ik voel me sterk in het opzetten van innovatieve projecten om tot werkbaar werk te komen. Daarvoor is mensenkennis nodig en die haal ik uit mijn praktijk, uit boeken en uit alle vormen van kunst.

Recent sloot ik de expertopleiding cognitieve begaafdheid bij Hoogbloeier CVBA succesvol af. Ik krijg via hen de kans om me inhoudelijk en academisch bij te scholen en via een breed netwerk mijn praktijk verder te ontwikkelen. 

Ik wil graag de expertise die Hoogbloeier heeft met hoogbegaafde kinderen in het onderwijs vertalen naar hoogbegaafde volwassen. Ik voel me sterk in werkcontexten en algemeen in thema's die interacties tussen mensen omschrijven.   

Mijn ervaringen met hoogbegaafdheid

Ik doorliep op mijn 47ste een traject bij Hoogbloeier omdat ik de idee had niet voor mezelf te leven. Na een korte periode voelde ik mijn mindset veranderen en leek ik veel beter te kunnen kiezen tussen wat belangrijk was voor mezelf. Dat groeiproces ging niet over rozen maar ik was wel dikwijls succesvol bij wat ik ondernam. Vanuit die ervaringen heb ik een job samengesteld die me energie geeft. Ik ben nu deels kunstenaar, deels coach en deels arbeidsconsulent. 

Ik wil mijn ervaringen graag inzetten om personen te ondersteunen.